MULINETE FEEDER & SPIN LF-50F

Mulineta Feeder & SPIN  prezinta componente de calitate si o rulare silentioasa.

Mai multe detalii

100,00 lei cu taxe

1340

Produs nou

Mulineta de feeder Feeder & Spin  este prevazuta cu 10 rulmenti, tambur metalic, manivela metalica, tambur de rezerva si frana cu reglaj fin.
Angrenajul mulinetei ruleaza silentios si are un raport de recuperare de 5,1 : 1 .
Tamburul este prevazut cu clips.
Greutatea mulinetei este de 400g.
Mulineta are marimea 6000, diametrul tamburului fiind de 60mm. Capacitatea de incarcare este de 200m / 0,25 , iar pentru tamburul de rezerva de 380m / 0,30.
Mulineta prezinta finisaje de calitate si o constructie robusta.
GREUTATE400g
NR. RULMENTI10
RAPORT DE RECUPERARE5,1 : 1
CAPACITATE TAMBUR 1200m / 0,25
CAPACITATE TAMBUR 2380m / 0,30

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie