MULINETA TAZURA RS

Prin seria RS  Tazura ofera  o mulineta usoara si robusta, cu o rulare fluida si silentioasa, dotata  cu angrenaje ce pastreaza calitatile mulinetei pe termen nelimitat. 
Produsul este conceput si garantat de Dan Mitranescu. 


PRET PROMOTIONAL!


Mai multe detalii

350,00 lei cu taxe

Produs nou

Mulineta TAZURA RS iese in evidente prin caracteristici superioare mulinetelor uzuale:

BRONZE GEARS  angrenaj cu pinioane din bronz, acesta fiind maximum de calitate pe care il poate oferi un constructor de mulinete.
Cele doua pinioane sunt construite din aliaje de bronz cu duritati diferite.
Bronzul are o duritate de 4 ori mai mare ca a zamacului regasit pe majoritatea pinioanelor de mulinete.
Bronzul ofera o suprafata de angrenare mult mai rezistenta in timp, angrenajul fiind practic indestructibil in conditii normale de utilizare. Ca si in cazul lagarelor, bronzul  are proprietati foarte bune de alunecare si nu se uzeaza la frecarea dintre dintii pinioanelor.
O alta caracteristica a bronzului este ca "absoarbe" zgomotul si nu capata in timp  huruitul specific angrenajelor cu pinioane din zamac.

DBBG SYSTEM  (double ball bearing gear system) Rulment suplimentar pe pinionul mic cu un rol major in fiabilitatea mulinetei . 
Acest ultim rulment fixat in carcasa aduce un mare plus angrenajului deoarece in acea zona axul pinionului mic ruleaza direct pe plasticul carcasei  in cazul majoritatii mulinetelor. In urma uzarii plasticului, unghiul dintre pinioane se modifica, aceasta fiind  sursa huruitului mulinetelor dupa cateva luni de utilizare.  Totodata pinionul mic nu mai apasa direct pe axul mulinetei, cursa acestuia fiind mult mai lina, aspect ce se resimte placut in timpul mulinatului.

Slow oscillation 18
. Sistemul asigura o asezare perfecta a firului, aspect ce favorizeaza aruncarea la distanta, reduce riscul de incurcare a firului la lansare, reduce vibratiile mulinetei, reduce uzura dintre ax  si suprafata pe care acesta culiseaza. S-au obtinut 18 rotatii la o cursa completa a tamburului, fata de 10-12 infasurari cat exista pe mulinetele uzuale.

Pick up construit dintr-o singura bucata ce anuleaza riscul de agatare a firului si da un aspect de apreciat.

Fiabilitatea mulinetei:   Aceasta este singura caracteristica ce  da valoare unei mulinete pe termen lung. Pentru un produs care numai prin continuitatea pe piata isi poate acoperi investitia, rabatul de la calitate nu poate sa existe. Asa ca toate piesele mulinetei au fost alese cu maximum de calitate, neexistand nicio posibilitate de "mai bun" in dreptul vreuneia dintre ele:
  - mulineta este prevazuta cu 12 rulmenti japonezi de mare precizie confectionati din otel inoxidabil. Rulmentii sunt supradimensionati pe axurile pinioanelor si sunt capsulati.
  - pinioanul mare este din bronz si este prevazut cu ax filetat din otel inox. Acest lucru asigura o fixare ferma, rapida si fara jocuri a manivelei.
  - tambur presat la rece pentru a obtine duritate maxima a materialului si diminuarea greutatii. Astfel a fost obtinut un tambur cu o rezistenta marita la lovituri si cu o greutate de numai 28g. Tamburul este prevazut cu doi rulmenti ce asigura un sistem de franare solid si cursiv.  Zona de asexare a firului este randalinata pentru a impiedica alunecarea liniei in jurul tamburului.
  - galet de dimensiuni mari prevazut cu rulment ce preia frecarile la rotatie si bucsa din teflon ce preintampina frecarile axiale.
  - ax din otel inox  cu rezistenta marita la indoire sau la uzura.
  - frana pe discuri din carbontex, material mult mai costisitor, dar pe departe cel mai bun cand se doreste o frana cu reglaj perfect atat de necesara in folosirea firelor subtiri. Forta de franare maxima este de 11 kg.
  - sistemul de culisare a axului asigura lubrefierea intregului mecanism. Vaselina ce se depune in partea de jos a carcasei este preluata de piesa culisanta a mecanismului si este impinsa catre rotile dintate si catre axul mulinetei. Astfel se asigura  un circuit continuu al agentului de lubrefiere prin intreg sistemul.

Greutatea redusa este greu de realizat pe o mulineta ce include piese si subansamble cu robustete rigicata, dar si acest aspect atat de apreciat de pescarii  a fost realizat pe mulinetele Tazura RS prin folosirea celor mai performante materiale atat pentru carcasa cat si pentru tamburul mulinetei.  Astfel, pe modelul  Tazura RS 2000 am obtinut o greutate de numai 230g!

Protectie la oxidare.  Mulineta Tazura RS este construita sub cerintele mulinetelor folosite in apa sarata. Absolut toate piesele au cea mai inalta protectie la apa sarata si la orice alta forma de oxidare.

Raportul de recuperare de 6,1 :1 ofera o viteza de recuperare ridicata.

Mulineta Tazura RS vine cu linii  ce genereaza un aspect "slim" si are in intregime culoarea negru mat, completand astfel si ultimul aspect ce trimite un produs catre  notiunea de "profesional", aceasta fiind eticheta sub care a fost conceputa mulineta.

Mulineta Tazura RS este disponibila in doua marimi pretabile pentru pescuitul la feeder:
- 4000 cu diametrul tamburului de 50mm si adancimea de 7mm. Greutate 237g. Capacitate tambur 220m mono de 0,25mm. Recuperare pe tura de manivela aprox.96cm.
- 5000 cu diametrul tamburului de 50mm si adancimea de 12mm. Greutate 239g. Capacitate tambur 330m mono de 0,25mm. Recuperare pe tura de manivela aprox. 96cm.


Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie