SET 3 SAIBE CARBONTEX Mărește

SET 3 SAIBE CARBONTEX

Set de trei saibe din carbontex pentru frana rapida.

Mai multe detalii

22,00 lei cu taxe

943

Produs nou

Saibele din carbontex se monteaza in locul saibelor de pasla,  in interiorul tamburilor de la mulineta.
Astfel se obtine un sistem de franare rapid, cu o blocare ferma la o strangere usoara a fluturelui, cu o desfasurare cursiva, fara hopuri si cu o plaja de lucru mica.
Dimensiuni saibe :
Diametru exterior: 33mm
Diametru interior : 10mm
Grosime : 1mm

Este recomandat ca saibele de carbontex sa fie "sterse" cu vaselina inainte de a fi montate. Astfel se protejeaza saibele metalice impotriva oxidarii.
Oxidul  poate bloca sistemul de franare sau poate genera deficiente in sistemului de franare.
Stratul subtire de vaselina nu afecteaza functionarea sistemului de franare prevazut cu saibe de carbontex.

Saibele de carbontex sunt compatibile cu mulinetele MX14000 , MT14000 si cu alte mulinete ce accepta dimensiunile specificate.

Pret pe set .

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie