MULINETA HAKUYO RUNNER DH5000

Mulineta Hakuyo DH5000 inglobeaza sub aspectul in trend principalele caracteristici ce confera utilitate si durabilitate in functionare.

Mai multe detalii

145,00 lei cu taxe

935

Produs nou

Mulineta Hakuyo DH5000 este prevazuta cu sistem baitrunner, cu un numar mare de rulmenti, cu un mecanism robust, iar raportul mare dintre pinioane suplineste diametrul redus al tamburului pentru o mulineta de crap, asigurand astfel o recuperare rapida a monturilor.
Mulineta este prevazuta cu tambur de rezerva.
GREUTATE470g
DIAMETRU TAMBUR60mm
NR. RULMENTI9
RAPORT DE RECUPERARE5,5:1
CAPACITATE TAMBUR 10,35 / 180m
CAPACITATE TAMBUR 20,35 / 180m
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie