MULINETA HAKUYO XY 8000

Productie a anului 2018, mulineta Hakuyo XY 8000 inglobeaza sub o carcasa robusta si un aspect in trend, un angrenaj puternic si caracteristicile mulinetelor de top din pescuitul crapului.

Mai multe detalii

180,00 lei cu taxe

Produs nou

Mulineta Hakuyo XY8000 are tamburul cu diametru de 80mm, este prevazuta cu baitrunner si prezinta fusta sub tambur, aspect ce nu da voie firului sa se infasoare accidental pe axul mulinetei ( sub tambur ).
Tamburul principal este destinat firelor subtiri, avand o capacitate redusa, iar tamburul de rezerva este adanc, permitand incarcarea unei cantitati mai mari de fir.
Mulineta este prevazuta cu 8 rulmenti plasati in toate punctele cu risc de uzura.
Frana cu reglare precisa completeaza lista principalelor caracteristici aferente mulinetelor de crap.
DIAMETRU TAMBUR80mm
NR. RULMENTI8
RAPORT DE RECUPERARE4,1 : 1
CAPACITATE TAMBUR 10,25 / 250m
CAPACITATE TAMBUR 20,40 / 260m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE710g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie