MULINETA RS 8000

Model  al anului 2017, RS8000 este o mulineta ce iese in evidenta prin robustete, avand corpul din metal. Acest lucru o recomanda pescuitului la crap si somn, unde solicitarile sunt mai mari.

Mai multe detalii

158,00 lei cu taxe

394

Produs nou

Tamburul ce accepta  o cantitate mare de fire groase, manivela metalica si cei zece rulmenti plasati in toate punctele cu solicitare marita, completeaza ideea pentru care a fost  construita mulineta.
Modelul este recomandat pentru pescuit plantat datorita capacitatii tamburului si a vitezei de recuperare marite, pentru pescuitul la Dunare datorita robustetii si pentru cel din barca unde forta necesara pescuitului in agatataturi este o necesitate. Totodata tamburul mare permite si aruncai la distanta, atunci cand acestea sunt necesare, iar recuperarea rapida acopera si acest gen de pescuit.
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE650g
DIAMETRU TAMBUR70mm
NR. RULMENTI10
WORMSHAFTNU
RAPORT DE RECUPERARE4,9 : 1
CAPACITATE TAMBUR 10,40 / 280m ; 0,50 /230m ; 0,60 /180
CAPACITATE TAMBUR 2NU ARE
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie