MULINETA PROFL MT 14000

Mulineta PROFL MT 14000, sub un aspect de apreciat si finisaje pe masura, inglobeaza  caracteristici mecanice si functionale de apreciat in randul pescarilor de crap.

Mai multe detalii

310,00 lei cu taxe

1708

Produs nou

Mulineta PROFL MT 14000  este prevazuta cu  doi rulmenti pe pinionul mic.
Acest ultim rulment fixat intre pinionul mic si carcasa aduce un mare plus angrenajului, deoarece in acea zona axul pinionului mic rula direct pe plasticul carcasei si pe axul mulinetei, sub apasarea pinionului mare. In urma uzurii plasticului, unghiul dintre pinioane se modifica, acesta fiind  sursa huruitului mulinetelor in timp.  Totodata pinionul mic nu mai apasa pe axul mulinetei, cursa acestuia fiind mult mai lina, fiind implicit diminuata si uzura data de translatia axului.

Caracteristici mulineta PROFL MT 14000:
- super slow oscillation 50
- corp grafit.
- rulmenti 9+1 
- raport recuperare 4,4:1
- manivela cu infiletare directa in pinion.
- frana rapida carbontex.
- capacitate tambur 500m/0,30.
- doua clipsuri pe tambur.
- fusta sub tambur pentru ca firul sa nu se infasoare accidental pe axul mulinetei.
- sistem clichet cu avertizare sonora  atat pentru reglarea franei, cat si pentru rotirea tamburului.
- greutate 625g  
GREUTATE625g
DIAMETRU TAMBUR80mm
NR. RULMENTI9
WORMSHAFTDA cu SLOW OSCILLATION
RAPORT DE RECUPERARE4,4 : 1
CAPACITATE TAMBUR 1500m/0,30mm
CAPACITATE TAMBUR 2NU ARE
GARANTIE2 ANI

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie