MULINETA HAKUYO MT 14000 PLUS

Mulineta Hakuyo MT 14000 PLUS reprezinta varianta mai ieftina a capului de serie  MX 14000 PLUS, modelul pastrand caracteristicile unei mulinete de  calitate pentru pescuitul la crap.

Mai multe detalii

305,00 lei cu taxe

Produs nou

Mulineta MT 14000 PLUS  este prevazuta cu  DBBG SYSTEM  (double ball bearing gear system)  , respectiv un  ulment suplimentar pe pinionul mic cu un rol major in fiabilitatea mulinetei . Rulmentul se monteaza gratuit dupa achizitionarea mulinetei in atelierul nostru, inainte de livrare, fara taxe suplimentare.
Acest ultim rulment fixat intre pinionul mic si carcasa aduce un mare plus angrenajului, deoarece in acea zona axul pinionului mic rula direct pe plasticul carcasei si pe axul mulinetei, sub apasarea pinionului mare. In urma uzurii plasticului, unghiul dintre pinioane se modifica, acesta fiind  sursa huruitului mulinetelor in timp.  Totodata pinionul mic nu mai apasa pe axul mulinetei, cursa acestuia fiind mult mai lina, fiind implicit diminuata si uzura data de translatia axului.


Celelalte caracteristici ale mulinetei MT 14000 raman neschimbate.
- super slow oscillation 60
- rulmenti 8+1 
- disponibila in doua variante de adancime a tamburului ( MT 10000 si MT 14000 )
- asezare conica a firului din wormshaft
- "fusta" sub tambur pentru ca firul sa nu se infasoare accidental pe axul mulinetei.
- sistem clichet cu avertizare sonora  atat pentru reglarea franei, cat si pentru rotirea tamburului.
- carcasa cat si piesele exterioare  in intregime de culoare neagra.
- saibe din teflon pentru reglarea inaltimii tamburului
- greutate 570g !

Modelul MT 14000 vine cu doua marimi ale tamburului:  MT 1000  si MT 14000.
Pentru fiecare marime se poate achizitiona separat tambur de rezerva cu marimea de 10000 sau de 14000.
Varianta 14000 are tamburul prevazut cu frana CARBONTEX !





 




GREUTATE570g
DIAMETRU TAMBUR80mm
NR. RULMENTI9
WORMSHAFTDA cu SLOW OSCILLATION
RAPORT DE RECUPERARE4,75 : 1
CAPACITATE TAMBUR 1500m/0,25mm sau 500m/0,40 in functie de model
CAPACITATE TAMBUR 2se achizitioneaza separat
GARANTIE2 ANI

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie