MONOFILAMENT INAINTAS PLANTAT 150m

Monofilament transparent ce se foloseste ca inaintas in pescuitul plantat, atunci cand monturile se plaseaza in agataturi. 

Mai multe detalii

9,00 lei cu taxe

1089

Produs nou

Molofilamentul are o grosime reala de 0,60mm ( pe eticheta figureaza cu 0,70mm ) si are un material foarte rezistent la abraziune. 
Firul este maleabil pentru grosimea avuta si este transparent. Se foloseste in tronsoane de 25-30m legat de linia principala.
Acest monofilament este folosit personal de Dan Mitranescu in concursurile de plantat de pe lacul Sarulesti.
Firul este un inaintas  perfect pentru pescuitul plantat, iar pretul completeaza avantajele oferite de acest  consumabil.
Rola contine 150m.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie