MOMITOR CU TIJA MV2

Intotdeauna calitate maxima la un pret imbatabil. Produs realizat in atelierul nostru.
Modelul de momitor preferat de majoritatea pescarilor de crap.
Sistem autointepare in interiorul plumbului terminal .
Tija pvc  cu posibilitate de reconditionare sau schimbare in cazul deteriorarii.

Mai multe detalii

4,00 lei cu taxe

347

Produs nou

Avand o greutate  de aproximativ 60g, acest momitor de crap accepta nada pana la 100-130g, ajungand astfel la masa optima pentru aruncari la distanta cu majoritatea lansetelor de crap.
Momitoarele sunt vopsite electrostatic cu vopsea de cea mai buna calitate, rezistenta la zgarieturi , lovituri puternice , actiunea apei sau a oxizilor din substrat.Culoarea verde-kaky inchis este mata si structurata, fapt ce ajuta la un camuflaj perfect.  
Vopseaua nu are miros .
Momitoarele din aceasta gama sunt apreciate si folosite de majoritatea pescarilor de competitie.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie