MOMITOR METHOD FEEDER CU CRAMPOANE 50*40mm

Momitorul method feeder este prevazut cu crampoane si este confectionat din plasa metalica, fiind astupat cu o placuta din material plastic in partea terminala. Placuta se poate detasa.

Mai multe detalii

3,50 lei cu taxe

Produs nou

Momitorul method feeder are forma semicilindrica si este prevazut cu crampoane pe greutatea atasata, pentru a se fixa cat mai bine pe substrat.
Culoare verde sau maro.
Dimensiuni de asezare: 50x40mm
Inaltime: 30mm
Disponibil in urmatoarele variante de greutate pe fiecare culoare : 20g , 30g , 40g , 50g , 60g , 80g , 100g.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie