MINCIOG HAKUYO CU CADRU FIX 70*60cm

Minciog  cu cadru fix si coada telescopica din duraluminiu.
Minciogul este prevazut cu plasa plastifiata cu gauri de 5mm.

Mai multe detalii

81,00 lei cu taxe

519

Produs nou

Plastifierea plasei prezinta urmatoarele avantaje : creste rezistenta, reduce riscul de incurcare a acelor, se usuca repede pentru transport si nu pastreaza mirosul neplacut de peste in timpul depozitarii.
Cadrul este din profil de duraluminiu 12*10mm avand dimensiunile de 70cm lungime si 60cm latime.
Adancimea plasei este de 70cm.

Coada din teava de duraluminiu este telescopica si are o grosime maxima de 25mm.
Prinderea de capul minciogului se realizeaza printr-un sistem inovator pe clema, ce iese in evidenta prin rapiditatea manevrei si prin robustete.
Lungime strans : 103cm
Lungime maxima coada : 180cm.
Minciogul de la Hacuyo cu cadru fix este recomandat inclusiv competitiilor de crap, mai ales cand este nevoie de viteza de manipulare a pestilor.
Rezistenta si parametrii in care este conceput ii asigura inclusiv acest nivel de folosinta.


Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie