MINCIOG PLASA IMPLETITA PLASTIFIATA 65x55

Minciog cu cadrul fix confectionat din elemente de duraluminiu. 
Minciogul are o rezistenta ridicata sub toate aspectele, motiv pentru care il recomandam in pescuitul la Dunare sau in toate cazurile in care conditiile sunt  solicitante in privinta acestui accesoriu de pescuit.

Mai multe detalii

90,00 lei cu taxe

1449

Produs nou

Plasa minciogului are ochiurile de aprox. 15mm si este confectionata din sfoara de 1,5mm impletita.
Plasa este plastifiata si se scufunda rapid, are cusaturi foarte rezistente si prezinta o rezistenta superioara produselor similare.
Coada minciogului este telescopica, are doua tronsoane, iar  diametrul exterior este de 25mm.
Lungimea cozii este de 100-200cm.
Capul minciogului este oval si are dimensiunile de 65x55cm.
Capul minciogului se monteaza pe coda prin infiletare. (filet universal)

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie