COADA CARBON MINCIOG FEEDER

Coada de carbon telescopica, extrem de usoara si cu rigiditate mare,  pentru minciogurile de feeder. 
Coada de minciog este confectionata din carbon ranforsat si este disponibila in trei dimensiuni: 2,5m, 3m si 3,5m.

Mai multe detalii

74,00 lei cu taxe

Produs nou

Coada de carbon pentru minciogurile de feeder ofera avantajul de a avea o greutate redusa si rigiditate mare, aspecte ce confera o buna manevrabilitate cu o singura mana.
Coada de minciog este confectionata din tronsoane telescopice de carbon, iar bucsa de capat este prevazuta cu filet universal din bronz.
Coada de minciog este disponibila in trei lungimi:
- 2,5m - 3 tronsoane - 210g.
- 3m    - 3 tronsoane - 250g.
- 3,5m - 4 tronsoane - 300g.

Lungime de transport 110cm.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie