SAC SOLUBIL PVA MICRO MESH 37MM - 5M

Calitatea plaselor solubile PVA se reflecta in doua principale aspecte.
Din punct de vedere al pescuitului efectiv, singura problema deranjanta a sacului solubil este marimea nodului. Indiferent cum este prins saculetul de ac, nodurile acestuia raman atasate in zona carligului si influenteaza mecanica inteparii , iar numarul trasaturilor ratate creste. Cu cat apa este mai rece, cu atat problema este mai deranjanta, nodurile persistand zeci de minute fara sa se topeasca, indiferent ca sunt prinse direct de ac, sau in imediata apropiere a acestuia, pe fir. Cu cat sunt mai mari nodurile, cu atat vor fi absorbite mai repede de crapi, in defavoarea momelii pozitionate optim pentru intepare. Asa ca singura solutie ce poate sa ajute in aceasta situatie este folosirea de saci solubili cu noduri cat mai mici. Acest lucru se realizeaza cu materiale PVA din MICRO fibra.

Mai multe detalii

22,00 lei cu taxe

Produs nou

Totodata nodurile mici sunt un avantaj cand pescuim la distanta cu saculeti. Diferenta in aruncare intre doi saculeti cu diametrul de 20mm , unul cu noduri mari si unul cu noduri mici, poate sa fie de pana la 10m !
Un lucru mai putin stiut in randul pescarilor este cat se pierde din lungimea unei role PVA in urma confectionarii saculetilor solubili, prin nodurile aferente. La tesaturile dese din material comun, alb cu aspect de ata de bumbac, un nod consuma din lungimea sacului aproximativ 25 mm! Asta inseamna ca la 40 saculeti ( 80 de noduri ) se pierd 2m din lungimea sacului ! ( se poate verifica aspectul facand 10 noduri pe un tronson masurat de sac solubil si diferenta rezultata se imparte la 10 ).

Pe un sac solubil cu textura MICRO ( fibra lucioasa cu aspect de ciorap de dama ), un nod consuma aproximativ 12mm de material. La 80 de noduri rezulta o pierdere sub un metru, la jumatate fata de cazul anterior.
Deducem ca materialele PVA cu structura MICRO sunt mai economice cu cel putin 20% fata de cele cu structura cu aspect de ata alba de bumbac !

Plasa solubila MICRO MESH de la Hakuyo beneficiaza de acest material cu textura extra fina, ce asigura un pescuit mai eficient si un avantaj economic de cel putin 20% in fata modelelor cu textura groasa.
Se pot confectiona saculeti cu diametrul de maximum 45mm.
Consum pe nod 12mm.
Rola contine 5,5m sac solubil cu diametrul de 37mm.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie