LANTERNA CU MAGNET SI AGATATOARE COB LED 2W

Lampa de lucru cu tehnologie COB LED , avand posibilitati multiple de fixare (magnet, agatatoare, suport pentru asezarea pe plan orizontal ).
Avantajul acestei lanterne este difuzia uniforma si puternica a luminii pe o suprafata mare.
Se poate folosi  atat ca lumina de cort cat si ca lumina de lucru.

17,00 lei cu taxe

061

Produs nou

GREUTATE112g
LUMINOZITATE200-300lm
TEHNOLOGIE LEDCOB LED
TIP SI NR. BATERII3xAAA
DISTANTA DE ILUMINARE40m
TIMP LUCRU12h
REZISTENTA LA APAIP44
MODURI DE LUMINAON/OFF
ZOOMNU

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie