FELINAR SOLAR CU LANTERNA CL-5800T

Felinar Camping Reincarcabil cu 6 LED-uri si panou solar care poate fi folosit si ca incarcator de telefoane mobile, de la acumulatorul incorporat.
Functioneaza si cu 3X baterii de 1.5V tip AA LR6 (neincluse), ca sursa alternativa de energie, atunci cand nu puteti incarca acumulatorul intern prin intermediul panoului solar.

Mai multe detalii

25,00 lei cu taxe

477

Produs nou

Caracteristici Lampa Camping Solara cu 6 LED-uri
Material: Plastic ABS
6 LEDuri
Buton ON/OFF cu protectie cauciucata
LED luminos indicator de incarcare
Maner de prindere si agatare rabatabil
Dotat cu cablu de alimentare pentru priza 220V (pentru incarcarea acumulatorului intern)
Poate incarca telefoanele mobile si alte dispozitive electrice, prin intermediul iesirii USB (cablurile nu sunt incluse)
Mod de iluminat: normal
Poate fi alimentat si de la 3 baterii tip AA (LR6) - neincluse
Acumulatorul intern are capacitatea de 1000mAh

Mod de Utilizare:
Incarcati la soare prin intermediul panoului solar. Nu lasati in soare puternic timp indelungat si nu expuneti la praf, umezeala sau ploaie.
Incarcati timp de 12-15 ore. Acumulatorul suporta pana la 500 incarcari. Incarcati acumulatorul periodic, o data la 3 luni, chiar daca nu utilizati felinarul cu LED-uri.
Daca utilizati baterii, asigurati-va ca nu tineti aparatul in soare puternic si ca acestea nu raman in aparat pentru perioade indelungate de timp, atunci cand nu folositi lampa de camping.
Nu utilizati lampa in timpul incarcarii.
Dimensiuni aprox.: inaltime 15.3 cm x diametru 8.5 cm (inaltimea cu tot cu manerul metalic este de aprox. 19.5 cm)
Greutate (fara baterii): ~ 290 grame.
Culoarea poate diferi in functie de lotul disponibil.

GREUTATE290g
TEHNOLOGIE LEDLED
TIP SI NR. BATERII3xAA
DISTANTA DE ILUMINARE30m
MODURI DE LUMINALANTERNA / FELINAR
ZOOMNu

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie