LANTERNA FRONTALA XPE COB LED

Lanterna are doua leduri actionate independent.
COB LED cu suprafata mare de acoperire si doua trepte de putere.
Led central cu raza focalizata , cu doua trepte de putere si flash.
Culoarea poate sa difere in functie de lot.

23,00 lei cu taxe

356

Produs nou

GREUTATE62g
LUMINOZITATE200lm
TEHNOLOGIE LED2xCOB
TIP SI NR. BATERII3xAAA
DISTANTA DE ILUMINARE100m
TIMP LUCRU8 - 24h
REZISTENTA LA APAIP44
MODURI DE LUMINA2xPUTERNIC , 2xECONOMIC , STROBOSCOP
ZOOMNU

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie