LANTERNA CAMPING 1W -7 LED

Lampa 1+7 LED  Rosu, Alb Cald si Rece cu magnet si agatatoare,  dispune de 4 faze de iluminare.
Lampa are o putere de 200 de lumeni si ofera o lumina suficient de puternica pentru a va fi utila in orice situatie in care aveti nevoie de o sursa de iluminat portabila.

Mai multe detalii

16,00 lei cu taxe

354

Produs nou

Pe spatele lanternei se afla butonul de ON/OFF care activeaza fazele de iluminare.
La prima apasare a butonului On/Off se aprinde LED-ul principal, de 1W, acesta avand culoare Alb Rece.
La a 2-a apasare a butonului se aprind 4 LED-uri, de culoare Alb Cald.
A 3-a apasare a butonului declanseaza 3 LED-uri de culoare Rosie.
La a 4-a apasare cele 3 Led-uri rosii intra in faza de S.O.S.
A 5-a apasare opreste lampa.
Trecerea intre fazele de iluminare este consecutiva.
Aceasta lampa functioneaza cu 3 baterii de tip AAA.
Pentru a desface capacul si a monta bateriile, rotiti partea superioara spre stanga, pozitionand sageata in directia marcajului: OPEN.
Dupa ce ati montat bateriile asigurati-va ca pozitionati corect capacul si rotiti-l spre dreapta, pozitionanan sageata in directia marcajului CLOSE.
Acest produs va ofera comoditate in utilizare si transport, lasand mainile libere, cu ajutorul multiplelor locurilor portrivite pentru pozitionare, aceasta avand un inel de agatare ce poate servi si ca picior de sprijin, de asemenea dispune si de un puternic magnet pentru prindere de suprafete metalice.
Dimensiuni: 7x4cm
Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

GREUTATE75g
LUMINOZITATE200lm
TEHNOLOGIE LEDSMD
TIP SI NR. BATERII3xAAA
DISTANTA DE ILUMINARE20m
TIMP LUCRU12h
REZISTENTA LA APAIP44
MODURI DE LUMINAALB CALD , ALB , RECE, ROSU , FLASH ROSU.
ZOOMNU

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie