LANTERNA FRONTALA MX-K16

Lanterna frontala cu acumulator lithium, pentru o incarcare rapida si de durata.
Include incarcator la priza de 220V si pentru prizele auto de 12V.

Mai multe detalii

38,00 lei cu taxe

351

Produs nou

Reglajul Zoom se obtine prin rotire stanga - dreapta.
Trei Faze de iluminare, activate de cate o apasare a butonului pornit / oprit:  Prima Faza: normal – 3W; A doua Faza: economica - 1W;  A treia faza: Flash. La a patra apasare, lanterna este oprita.
Dispune de curea elastica pentru fixare comoda pe cap  - banda cu prindere in 3 puncte
Corp ABS si aluminiu.
GREUTATE103g
LUMINOZITATE500lm
TEHNOLOGIE LEDCREE
TIP SI NR. BATERIIACUMULATOR LITHIUM
DISTANTA DE ILUMINARE100m
TIMP LUCRU10h
REZISTENTA LA APAIPX4
MODURI DE LUMINAPUTERNIC, REDUS , STROBOSCOP
ZOOMDA

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie