LANSETA BARACUDA CATFISH FIGHTER 50-150g Mărește

LANSETA BARACUDA CATFISH FIGHTER 50-150g

Lanseta Baracuda Catfish Fighter este o lanseta robusta din 2 tronsoane din gama "low cost" pentru pescuitul  din barca sau de pe mal.

77,00 lei cu taxe

Produs nou

LUNGIME3m / 2,7m / 2,40m
NR. TRONSOANE2
PUTERE50 - 150g
ACTIUNESEMIPARABOLICA
NUMAR INELE6
MANDRINADPS 20mm
MATERIALCOMPOZIT
LUNGIM TRANSPORT158cm / 142cm / 124cm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE510g / 373g / 290g
GARANTIE1 AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie