LANSETE SPINNING CUSTOM Mărește

LANSETE SPINNING / CRAP CUSTOM

Pentru doritorii de lansete personalizate recomandam cu incredere pe Marius Pasca, colaboratorul nostru in reconditionarea lansetelor de mai bine de 10 ani. 
Garantam finisaje impecabile si materiale de lucru  cu maxima calitatate (rasinia  matisaj, ...).
Lansetele custom se pot efectua atat cu blank-uri din stocul nostru, cat si cu blank-uri alese de client din alte surse. 
Preturile variaza in functie de cerinte, dar in toate cazurile vor fi  mai mici decat cele existente pe piata de lansete custom.
(aprox 300 lei pentru o lanseta de spinning)
Se pot customiza si alte tipuri de bete: lansete de crap, lansete de somn, lansete de feeder, ...
Pentru orice informatie sau comenzi nu ezitati sa ne contactati la:
Tel: 0722 398 670
Marius Pasca

300,00 lei cu taxe

Produs nou

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie