LANSETA TAZURA SENSITIVE 210

Noul model Sensitive este construit pe linia deja cunoscuta a lansetelor de spinning Tazura, lanseta fiind destinata in special pescuitului la salau datorita actiunii super rapide si a greutatii reduse. Acesti parametrii ai blank-ului sunt cei care dau un foarte bun semnal, asigura lanseuri lungi si inteparea ferma a pestilor.   
Lanseta este construita din doua tronsoane.

Mai multe detalii

270,00 lei cu taxe

1395

Produs nou

Pe noul model Tazura Sensitive mandrina a fost coborata fata de modelele anterioare, distanta de la cotor si pana la piciorul mulinetei fiind de 33cm.
A fost pastrata mandrina VSS datorita avantajelor in utilizare. Acest tip de mandrina este apreciat intr-un procent ridicat de pescarii de spinning deoarece ofera o prindere avansata a lansetei, aspect ce da o foarte buna echilibrare a ansamblului in utilizare. Mai mult de atat, prinderea mandrinei se face  in mare parte pe zona cu material EVA, iar acest aspect mareste confortul in utilizare, cu atat mai mult in sezonul rece.
A fost pastrata seria de inele TIXO-RS de la Sea Guide, calitatea acestora fiind de necontestat.
Blank-ul lansetei surprinde prin greutatea redusa raportat la actiunea super rapida, acestia fiind principalii parametrii ce definesc carbonul de calitate.
Indiferent de producator,  o lanseta usoara si super rapida nu o sa aiba un pret mic, acesta fiind in majoritatea cazurilor de la dublu in sus in comparatie cu modelele Tazura.
Lanseta are  o plaja de aruncare a nalucilor intre 7g si 45g, dar puterea maxima de aruncare este de pana la 150g. Asa ca modelul face fata inclusiv pescuitului cu gramaje ridicate.
La polul opus,  lanseta se poate folosi si cu gramaje foarte mici de pana la 3g, pastrand inteparea ferma atat de necesara in pescuitul salaului. 
Mai mult de atat, chiar daca pare surprinzator, revenirea instantanee a batului dupa lansare asigura cele mai lungi lanseuri chiar si cu gramaje mici, mitul ca o lanseta elastica ( ce balangane amplu dupa lansare, marind frecarea pe inele si producand o sinusoida pe firul lansat ) aruca mai bine gramaje mici fiind usor de demontat atat logic cat si practic.
Cu toate acestea, calitatile blank-ului nu trebuie sa le raportam neaparat la adaptabilitatea de a arunca o plaja larga de gramaje, acest lucru fiind in plan secund. Semnalul oferit de un asemenea blank si fermitatea cu care putem intepa sunt calitatile prioritare in pescuitul salaului.

Garantam cu o experienta de peste 25 de ani ca modelul Tazura Sensitive ofera un pescuit complet atunci cand cautam salaul indiferent de conditiile de pescuit.  Lanseta este usoara, rapida, rezistenta, sensitiva, ferma la intepare si detine componente de maxima calitate.  Acestea sunt aspecte de necontestat chiar si pentru incepatorii pescuitului la spinning, dar mai ales pentru cei care au schimbat cateva randuri de lansete pana au gasit-o pe cea care sa le ofere cea mai mare incredere in utilizare.


LUNGIME2,10m
NR. TRONSOANE2
PUTERE7-45g
ACTIUNEEXTRA FAST
INELESEA GUIDE TIXO RS 20mm - 4mm
NUMAR INELE9
MANDRINASEA GUIDE - TAZURA 16mm
MATERIALCARBON 40T 'TORAY' JAPAN
LUNGIM TRANSPORT1,15m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE128g
GROSIME BLANK VARF2mm
GROSIME BLANK COTOR13,2mm
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie