LANSETA TAZURA KT-270

Lansetel TAZURA din seria KT sunt formate din doua tronsoane de carbon 36T acoperit cu panza 3K. 
Ambele materiale sunt produse in Japonia si au cea mai inalta calitate aferenta categoriei de carbon. 

Mai multe detalii

358,40 lei cu taxe

-30%

512,00 lei cu taxe

1119

Produs nou

TAZURA TK  este o lanseta rapida, puternica si senzitiva.  Panza 3k asigura un strat de finisare impecabil si totodata protejeaza batul de zgarieturi sau lovituri. 
Lanseta dispune de inele de cea mai buna calitate Sea Guide XOG RSolution cu plecare 25mm si ultimele inele de pe varf cu diametrul de 6mm. Astfel modelul se preteaza inclusiv anotimpului rece, cand apa ingheata pe inele, iar in cazul altor lansete cu inele mici, firul se poate bloca ingreunand pescuitul.
Lanseta este prevazuta cu mandrina Fuji cu componente EVA HIGH DENSITY.

Blank-ul se poate achizitiona separat din sectiunea "BLANK-URI"LUNGIME270cm
NR. TRONSOANE2
PUTERE5-45g
PUTERE MAXIMA140g
ACTIUNEEXTRA FAST
INELESEA GUIDE XOG RS 25mm - 6mm
NUMAR INELE11
MANDRINAFUJI 16mm
MATERIALCARBON 36T + PANZA 3K JAPAN
LUNGIM TRANSPORT145cm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE196g
GROSIME BLANK VARF2,5mm
GROSIME BLANK COTOR17,2mm
GEUTATE BLANK146g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie