LANSETA TAZURA ZS-240

Lansetele din seria TAZURA ZS sunt realizate din doua tronsoane de carbon 40T, avand ca producator cel mai important fabricant Japonez din piata de profil.  

Mai multe detalii

370,00 lei cu taxe

1104

Produs nou

Din aprecierea tuturor pescarilor de spinning care au  folosit lanseta TAZURA ZS rezulta ideea generala ca aceasta este una dintre cele mai rapide lansete de pe piata.
Puterea ridicata raportata la greutatea scazuta  genereaza o senzivitate maxima. 
Parametrii lansetei o plaseaza  in preferintele pescarilor de spinning "greu", cei care doresc un bat ce se preteaza  de la inteparea ferma a pestilor si pana la tot ce include pescuitul pe Dunare sau marile rauri.  Toate acestea folosind o lanseta de numai 140g !
Lanseta dispune de seria de inele TIXO RSolution, varful de gama al Sea Guide.
Mandrina VSS  este prevazuta cu material EVA HIGH DENSITY.
Modelul pierde la capitolul greutate fata de "sora" dintr-o bucata RS, dar castiga la compactarea in vedera transportului.

Blank-ul se poate achizitiona separat din sectiunea "BLANK-URI"


LUNGIME240cm
NR. TRONSOANE2
PUTERE9-55g
PUTERE MAXIMA160g
ACTIUNEEXTRA FAST
INELESEA GUIDE TIXO RS 25mm - 5mm
NUMAR INELE10
MANDRINASEA GUIDE - TAZURA 16mm
MATERIALCARBON 40T 'TORAY' JAPAN
LUNGIM TRANSPORT130cm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE155
GROSIME BLANK VARF2,4mm
GROSIME BLANK COTOR14,8mm
GEUTATE BLANK98
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie