LANSETA TAZURA RX-195 - !T

Lansetele din seria TAZURA RX sunt realizate dintr-un singur tronson de carbon 40T, avand ca producator cel mai important fabricant Japonez din piata de profil.  

Mai multe detalii

336,00 lei cu taxe

-20%

420,00 lei cu taxe

1101

Produs nou

Cu o greutate mai mica in comparatie cu modelele similare din seria RS, lansetele TAZURA RX pastreaza super senzivitatea unei lansete usoare si rigide, dar coboara plaja de gramaje pentru care se preteaza.
Greutatea lansetei  trecuta cu putin peste 100g  ( blank de 50g ! ) si rigiditatea regasita numai pe varfurile de gama ale principalilor producatori de blank-uri din lume, fac din  TAZURA RX  o lanseta extrem de rapida ce primeste aprecierea celor mai pretentiosi pescari de spinning.
Lanseta dispune de seria de inele TIXO RSolution, varful de gama al Sea Guide.
Mandrina VSS  este prevazuta cu material EVA HIGH DENSITY.

Blank-ul se poate achizitiona separat din sectiunea "BLANK-URI"

LUNGIME195cm
NR. TRONSOANE1
PUTERE7-35g
PUTERE MAXIMA120g
ACTIUNEEXTRA FAST
INELESEA GUIDE TIXO RS 20mm - 4mm
NUMAR INELE9
MANDRINASEA GUIDE - TAZURA 16mm
MATERIALCARBON 40T 'TORAY' JAPAN
LUNGIM TRANSPORT200cm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE106g
GROSIME BLANK VARF2,2mm
GROSIME BLANK COTOR12,8mm
GEUTATE BLANK50g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie