LANSETA TAZURA TS-215 - 1T

Lanseta TAZURA TX este construita dintr-un singur tronson de carbon 36T plin.

Mai multe detalii

295,40 lei cu taxe

-30%

422,00 lei cu taxe

1095

Produs nou

Modelul este construit dintr-un singur tronson si are un material inovator, plin, cu caracteristici aparte fata de carbonul consacrat.
Noul compozit este folosit de trei ani pe piata americana si face furori in lumea pescarilor de Bass, sportivi care prefera un pescuit senzitiv , dar rapid in scoaterea pestilor, lansetele fiind solicitate la maximum.
Seria TAZURA TS  ofera o lanseta foarte subtire si greutate redusa, cu sensibilitate mare a varfului ce arata cele  mai fine trasaturi ale pestilor, dar cu o putere remarcabila care iese in evidenta dupa indoirea varfului in primii 20-25cm.  Acest lucru nu se poate realiza pe lansetele de carbon tubulare, deoarece acestea s-ar rupe in punctul de trecere dintre zona de sensibilitate si cea de putere a lansetei.
Lanseta TAZURA TS este practic indestructibila in conditii normale de utilizare. In toate testele facute cu fire de pana la 6kg forta, punct peste care cedeaza orice mulineta de spining, nimeni nu a reusit sa rupa lanseta, indiferent cat de tare a tras de ea. Testul este incredibil si a surprins pe toti cei care l-au facut.
Singurul "defect" al acestei lansete ramane greutatea putin mai mare in comparatie cu celelalte modele TAZURA, dar aceasta greutate este totusi mica in comparatie cu multe alte lansete  de pe piata. 
Modelul este echipat cu inele  TIXO RSolution , varf de gama al celor de la Sea Guide.
Mandrina este prevazuta cu material EVA HIGH DENSITY.

Blank-ul se poate achizitiona separat din sectiunea "BLANK-URI"LUNGIME215cm
NR. TRONSOANE1
PUTERE5-65g
PUTERE MAXIMA250g !
ACTIUNEFAST
INELESEA GUIDE TIXO RS 25mm - 5mm
MANDRINASEA GUIDE - TAZURA 16mm
MATERIALCARBON 36T PLIN JAPAN
LUNGIM TRANSPORT220cm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE216g
GROSIME BLANK VARF1,7mm
GROSIME BLANK COTOR11,5mm
GEUTATE BLANK157g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie