LANSETA CAT FISH PASSION PRO

Lanseta CAT FISH PASSION PRO este destinata pescuitului la somn si  detine componente cu rezistenta ridicata.

Mai multe detalii

179,00 lei cu taxe

Produs nou

Blankul lansetei este din carbon gros in sectiune, iar acest aspect da siguranta unuei lansete rezistente.
Inelele SIC tip K sunt prevazute cu trei picioare pentru o fixare ferma, iar mandrina de dimensiuni mari are colierele si piulitele de strangere  din duraluminiu.
Numarul inelelor si dispunerea acestora contribuie la distribuirea fortelor pe toata lungimea blank-ului, aspect ce completeaza calitatile unei lansete de forta.  Lanseta CAT FISH PASSION PRO este construita astfel incat sa reziste si sa dea un bun control in drill-urile cu somni de dimensiuni mari.
Lanseta este disponibila in urmatoarele lungimi: 2,10m, 2,40m, 2,7m si 3m.
Putere 300-600g.

LUNGIME2,7m - 3m
NR. TRONSOANE2
PUTERE300-600g
ACTIUNESEMIPARABOLICA
INELESIC TIP K
MANDRINADPS 22mm
LUNGIM TRANSPORT1,45m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE420g - 470g

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie