LANSETA HAKUYO MTX 6 FEEDER 3,60m - 120g

Lanseta  Hakuyo MTX 6 FEEDER  este compusa din 3 tronsoane si este ptrevazuta cu doua varfuri de schimb ce au actiuni diferite.

Mai multe detalii

200,00 lei cu taxe

938

Produs nou

Lanseta  Hakuyo MTX 6 FEEDER este confectionata din carbon si este prevazuta cu inele sic.
Lanseta iese in evidenta prin greutatea scazuta raportata la rezistenta foarte mare, aspect ce asigura folosirea lansetei de feeder atat cu monturi usoare, cat si cu cele grele, ca in cazul celor folosite pe rauri sau Dunare.
Cele doua varfuri de schimb asigura actiuni diferite, lanseta putand fi folosita atat in cautarea pestilor mari, cat si a celor mai mici, situatie in care este nevoie de o semnalizare mai buna a trasaturilor.
LUNGIME3,6m
NR. TRONSOANE3
PUTERE120g
ACTIUNESEMIPARABOLICA
INELESIC 25 - 6mm
MANDRINADPS 18mm
LUNGIM TRANSPORT135cm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE310g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie