LANSETA MTX 8 FEEDER Mărește

LANSETA HAKUYO MTX 10 FEEDER 40 - 150g

Lanseta  Hakuyo MTX 10 FEEDER  este confectionata din 3 tronsoane si are 3 varfuri de schimb cu actiuni diferite.

Mai multe detalii

240,00 lei cu taxe

Produs nou

Lanseta difera fata de modelul Hakuyo MTX 8 FEEDER prin amplasarea mandrinei la o distanta mai mare fata de cotorul lansetei (cotele fiind preluate de la lansetele de crap ), aspect ce da posibilitatea ca batul sa fie incarcata mai usor in aruncare, distanta marita intre punctele de prindere facilitand acest lucru.
Modelul MTX 10 FEEDER  este o lanseta universala a categoriei, iesind in evidenta prin puterea mare asociata cu greutatea redusa a ansamblului.
Lungime lanseta 3,90m.
LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE3 + 3varfuri
PUTERE40 - 150g
INELEsic 25 - 6mm
MANDRINADPS 18mm
MATERIALcarbon
LUNGIM TRANSPORT135cm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE300g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie