LANSETA TAZURA CLASS SUPER DISTANCE FEEDER 3,90m 50-150g DOUA TRONSOANE

LANSETA TAZURA CLASS SUPER DISTANCE FEEDER 3,90M 50-150g reprezinta fara doar si poate apogeul unui concept care urmareste combinatia ideala dintre puterea de lansare si atingerea distantelor extreme in tehnica pescuitului la feeder, in special cu momitoare de tip method sau momitoare grele. Totul, la un raport pret-calitate imbatabil. 
O lanseta care nu trebuie sa lipseasca din echipamentul competitional pentru carp-feeder datorita performantelor oferite de blank-ul din doua tronsoane, greu de egalat de lansetele din trei tronsoane chiar si cu lungimi mai mari.

Mai multe detalii

350,00 lei cu taxe

1657

Produs nou

Realizata din componente la care nu s-a facut rabat de la calitate, TAZURA CLASS SUPER DISTANCE FEEDER detine toate calitatile unei lansete de feeder destinata pescuitului la distanta, pe intinderi mari de apa sau in conditii de dificultate sporita, in care putine alte lansete pot face fata.
Testele au relevat ca lanseta are balansuri laterale minime, ceea ce ii confera un plus apreciabil de distanta si precizie.
In aruncare si in sarcina, lanseta face o curba omogena si foarte frumoasa, fara punctele de inflexiune care apar la alte lansete si care indica zone cu risc la rupere.
Blancul cu actiune rapid-progresiva este de constructie slim, din doua tronsoane, aspect ce ii confera o performanta net superioara in comparatie cu lansete similare confectionate din trei tronsoane. Varful este de putere si are culoarea rosu fluorescent.
Inelele sunt tip „K”, cu pastila subtire ce suporta orice tip de fir multifilament sau mono, distribuite conform unui algoritm ce asigura eliberarea firului cu frecare minima, intr-un raport care porneste de la primul inel de plecare de 30 de milimetri, pana la inelele tronsonului de varf cu marimea 7, supradimensionate fata de lansetele uzuale in vederea performantei in lansare. Inelul de varf este antiagatare si are marimea 7.
Blancul, desi are o constructie slim, detine o rezerva foarte mare de putere, facand fata oricaror situatii. Lanseta este recomandata atunci  cand dorim distante extreme pe lacuri, pescuitului pe Dunare, Olt sau alte rauri, in curenti puternici sau atunci cand se vizeaza capturi mari.
In pozitia de asteptare lanseta semnalizeaza si cele mai fine trasaturi, aceasta pastrand sensibilitatea specifica lansetelor de feeder.
Carbonul de ultima generatie cu finisaj mat ii confera o actiune si un comportament unice pentru aceasta categorie de lansete, destinate atat pescarilor pretentiosi, cat si celor care cauta performanta, dar si placerea. 
Manerul are un design deosebit, cu finisaje perfecte, este ergonomic, ideal pentru lansete de distanta, cu o priza excelenta, chiar si in conditii de umezeala, conceptul fiind unic in domeniul lansetelor de feeder. Mandrina este compatibila cu majoritatea mulinetelor de feeder de long cast. 

 

Caracterisiticile lansetei:

Lungime totala: 3,90cm
Lungime tronsoane (de transport): 205cm
Lungime varf: 43cm
Nr. tronsoane: 2+1
Diametrul talonului deasupra mandrinei: 12,5mm
Numar de inele: 12+varf anti-agatare
Putere maxima: 150g
Putere optima:  90-110g
Mandrina din grafit cu infiletare clasica si design futurist
Lungime maner in partea inferioara (pana la piciorul mulinetei): 60cm
Firul recomandat: 0,20mm – 0,30 mm sau multifilament mai gros de 0,12 mm
Greutate lanseta neechipata: 370g 

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie