LANSETA TAZURA SUBLIM DISTANCE FEEDER 3,90m 40-120g DOUA TRONSOANE

LANSETA TAZURA SUBLIM DISTANCE FEEDER 3,90M 40-120G DOUA TRONSOANE preia in mare parte de la TAZURA CLASS SUPER DISTANCE FEEDER performantele in aruncarile la distanta si aduce  un plus de sensibilitate care ii permite sa combine caracteristicile de forta cu cele de finete si precizie tipice pescuitului de feeder.  Greutatea  redusa si constructia din doua tronsoane confera un comportament in utilizare imposibil de realizat pe lansetele din trei tronsoane.
Modelul este adresat pescuitului de finete la distante apreciabile, cu atat mai mult in cazul in care exista posibilitatea capturilor de talie mare.

Mai multe detalii

300,00 lei cu taxe

1656

Produs nou

Testata in conditii extreme, TAZURA SUBLIM DISTANCE FEEDER, cu o actiune usor mai moale fata de sora ei mai puternica, se dovedeste o lanseta capabila sa ofere un pescuit de finete la mare distanta si in acelasi timp sa faca fata capturilor capitale, . Destinata pescuitului de peste 100m pe lacuri  sau pescuitului pe Dunare si rauri  TAZURA SUBLIM DISTANCE FEEDER este o lanseta care ofera de la pescuitul platicii si pana la cel de crap satisfactii impresionante, la un raport pret-performanta fara egal.
Constructorul a optat pentru o configuratie de inele relativ similara cu TAZURA CLASS SUPER DISTANCE, inelele de tip „K” cu pastila slim asigurand o curgere lina a firului, fara frecari suplimentare, cu accent pe precizie, dar fara sa se neglijeze cerinta de distanta, ceea ce explica diferenta sensibila de putere dintre cele doua modele. Configuratia inelelor porneste de la cel de plecare cu diametrul de 30mm, pana la inelele tronsonului de varf ce au diametrul de 7mm, acestea fiind supradimensionate fata de lansetele de feeder obisnuite.
Grafitul utilizat este de aceeasi calitate ca si la CLASS SUPER DISTANCE, cu acelasi design modern si ergonomic, de conceptie proprie unica, care asigura o manevrabilitate de top lansetei. In aruncare si in sarcina, lanseta face o curba omogena si foarte frumoasa, fara punctele de inflexiune care apar la alte lansete si care indica zone cu de risc la rupere.
Manerul are un design deosebit, cu finisaje perfecte, este ergonomic, ideal pentru lansete de distanta, cu o priza excelenta, chiar si in conditii de umezeala, conceptul fiind unic in domeniul lansetelor de feeder. Mandrina este compatibila cu majoritatea mulinetelor de feeder de long cast. 
Recomandata pentru mulinete cu diametrul tamburului de 50 – 65 de milimetrii si fir multifilament de peste 0,12 mm sau monofilament de peste 0,18 mm cu inaintasuri de long-cast.

 

Caracterisiticile lansetei:

Lungime totala: 3,90 cm
Lungime tronsoane (de transport): 205cm
Lungime varf: 43cm
Nr. tronsoane: 2+1
Diametrul talonului deasupra mandrinei: 12,8mm
Numar de inele: 12+varf anti-agatare
Putere maxima: 120g
Putere optima: 70-90g
Mandrina din grafit cu infiletare clasica si design futurist
Lungime maner in partea inferioara (pana la piciorul mulinetei): 60cm
Firul recomandat: 0,18 mm – 0,28 mm sau multifilament mai gros de 0,12 mm
Greutate lanseta neechipata: 320g

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie