LANSETA TAZURA SUBLIM CARP FEEDER 3,90m 40-120g 3 TRONSOANE

TAZURA SUBLIM CARP FEEDER 3,90M 40-120G este varianta din 3 tronsoane a lansetei TAZURA SUBLIM DISTANCE FEEDER, aducand acel plus de sensibilitate care o face sa devina alegerea ideala pentru pescarii de feeder care vor putere, dar nu neglijeaza aspectele de precizie si finete in trasatura la distante de peste 100 de metrii cu momitoare clasice sau methoduri cu greutate ridicata. O lanseta de top, cu un raport pret-calitate imbatabil.

Mai multe detalii

270,00 lei cu taxe

1654

Produs nou

TAZURA SUBLIM CARP FEEDER 3,90M 40-120G dispune de rezerve de putere impresionante, fiind destinata atat pestilor de talie mica, cat si capturilor capitale pe lacuri, pe rauri sau Dunare, chiar si in curenti puternici.
Blancul este slim, cu inele de tip „K” cu pastila subtire, intr-o configuratie ce subliniaza caracteristicele de top ale lansetei. Configuratia inelelor porneste de la cel de plecare cu diametrul de 30mm, pana la inelele tronsonului de varf ce au diametrul de 7mm, acestea fiind supradimensionate fata de lansetele de feeder obisnuite.
In aruncare si in sarcina, lanseta face o curba omogena si foarte frumoasa, fara punctele de inflexiune care apar la alte lansete si care indica zone cu risc la rupere. Testele au relevat ca lanseta are balansuri laterale minime ceea ce ii confera un plus apreciabil de distanta si precizie.
Manerul este ergonomic, cu designul specific lansetelor de feeder TAZURA, asigurand o priza excelenta in orice conditii. Totodata, manerul are finisaje perfecte si este ideal pentru lansete de distanta, conceptul fiind unic in domeniul lansetelor de feeder. 
Mandrina cu infiletare clasica este compatibila cu majoritatea mulinetelor de feeder-crap de pe piata, recomandarea fiind de a se utiliza mulinete cu diametrul tamburului de maximum 65 de milimetrii, pentru o eficienta maxima a lanseurilor.

Caracterisiticile lansetei:

Lungime totala: 3,90 cm
Lungime tronsoane (de transport): 140cm
Lungime varf: 43cm
Nr. tronsoane: 3 + 1
Diametrul talonului deasupra mandrinei: 12,7mm
Numar de inele: 12+varf anti-agatare
Putere maxima: 120g
Putere optima: 70-90g
Mandrina din grafit cu infiletare clasica si design futurist
Lungime maner in partea inferioara (pana la piciorul mulinetei): 60cm
Firul recomandat: 0,18 mm – 0,28 mm sau multifilament mai gros de 0,10 mm
Greutate lanseta neechipata: 290g

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie