LANSETA TAZURA CLASS CARP FEEDER 3,90m 50-150g 3 TRONSOANE

TAZURA CLASS CARP FEEDER 3,90M 50-150G este varianta de 3 tronsoane a lansetei TAZURA CLASS SUPER DISTANCE FEEDER ce pastreaza caracteristici similare de aruncari la distanta si putere, combinate cu o versatilitate mai ridicata in ceea ce priveste transportul si manevrabilitatea.

Mai multe detalii

310,00 lei cu taxe

1653

Produs nou

TAZURA CLASS CARP FEEDER 3,90M 50-150G este o lanseta de top care, la fel ca toate celelalte modele de feeder TAZURA face fata celor mai complexe conditii de pescuit. TAZURA CLASS CARP FEEDER 3,90m dispune de un blanc slim, cu rezerve impresionante de putere, ceea ce o face ideala inclusiv pentru capturi capitale. Se poate folosi cu momitoare method cu gramaje ridicate si se pot obtine distante de peste 100 de metrii in lansare, chiar pana la 150m folosind fire subtiri si incarcarea optima.
Lanseta este recomandata atunci  cand dorim distante extreme pe lacuri, pescuitului pe Dunare, Olt sau alte rauri, in curenti puternici sau atunci cand se vizeaza capturi mari.
In pozitia de asteptare lanseta semnalizeaza si cele mai fine trasaturi, aceasta pastrand sensibilitatea specifica lansetelor de feeder.
Carbonul de ultima generatie cu finisaj mat  ii confera o actiune si un comportament unice pentru aceasta categorie de lansete, destinate atat pescarilor pretentiosi, cat si celor care cauta performanta si placerea.
Designul ultramodern, minimalist, cu inele „K” montate intr-o configuratie care asigura curgerea lina a firului si elimina frecarile suplimentare. Configuratia inelelor porneste de la cel de plecare cu diametrul de 30mm, pana la inelele tronsonului de varf ce au diametrul de 7mm, acestea fiind supradimensionate fata de lansetele de feeder obisnuite in vederea obtinerii performantei in lansare. Inelul de varf este antiagatare si are marimea 7.
In aruncare si in sarcina, lanseta face o curba omogena si foarte frumoasa, fara punctele de inflexiune care apar la alte lansete si care indica zone cu risc la rupere.
Manerul are un design deosebit, cu finisaje perfecte, este ergonomic, ideal pentru lansete de distanta, cu o priza excelenta, chiar si in conditii de umezeala, conceptul fiind unic in domeniul lansetelor de feeder. 
Mandrina cu infiletare clasica este compatibila cu majoritatea mulinetelor de feeder-crap de pe piata, recomandarea fiind de a se utiliza mulinete cu diametrul tamburului de maximum 65 de milimetrii, pentru o eficienta maxima a lanseurilor.

Caracterisiticile lansetei:
Lungime totala: 3,90cm
Lungime tronsoane (de transport): 140cm
Lungime varf: 43cm
Nr. tronsoane: 3 + 1
Diametrul talonului deasupra mandrinei: 12,5mm
Numar de inele: 12+varf anti-agatare
Putere maxima: 150g
Putere optima: 90-110g
Mandrina din grafit cu infiletare clasica si design futurist
Lungime maner in partea inferioara (pana la picior mulineta): 60cm
Firul recomandat: 0,20 mm – 0,30 mm sau multifilament mai gros de 0,10 mm
Greutate lanseta neechipata: 320g

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie