LANSETA MTX CLASS BLACK EDITION

NOUL MTX CLASS - BLACK EDITION  foloseste un blank din carbon 40T si pastreaza calitatile modelului de baza, aducand un plus prin linia completa de inele tip K SLIM.  Totodata a fost obtinuta o greutate mai mica a blank-ului, puterea recunoscuta a lansetei fiind pastrata. Astfel, revenirea lansetei a ajuns la un nivel greu de egalat in lumea lansetelor de crap.

Mai multe detalii

700,00 lei cu taxe

930

Produs nou

Sub noul design BLACK EDITION al lansetelor MTX  varful de gama duce la un alt nivel raportul intre calitatile maxime ce le poate oferi o lanseta si pretul acesteia.
Noul model  renunta la finisajul 3k in favoarea unui strat suplimentar de carbon T40, aspect ce imbunatateste parametrii functionali ai lansetei, renuntand astfel la aspectul panzei 3k, acesta fiind inlocuit cu noua linie Black Edition.
Lanseta este prevazuta cu setul de inele tip K SLIM  si mandrina FUJI , toate componentele avand culoarea neagra.

GARANTIE COMERCIALA  LANSETA  MTX CLASS BLACK EDITION:
Garantia comerciala oferita de danmitranescu.ro pentru lanseta MTX CLASS BLACK EDITION  este de UN AN.   Aceasta garantie consta in dreptul clientilor de a restitui produsul pe parcursul perioadei specificate si de a primi integral costul acestuia.
Garantia comerciala se acorda in situatia in care clientul gaseste pe piata un produs similar*  ce prezinta  avantaje legate de unul dintre  parametrii  specifici  celor mai bune lansete pentru aruncari la  mare  distanta . Astfel, daca la aceeasi greutate sau mai mica  a blank-ului lanseta gasita prezinta unul din urmatoarele aspecte:
-  are o putere mai mare. ( teste, fara sa se ia in calcul specificatiile tehnice )
-  are o actiune mai rapida. ( teste, fara sa se ia in calcul specificatiile tehnice )
-  este mai rezistenta la rupere. ( teste similare aruncarii )
-  are o revenire mai buna ( stabilizarea lansetei dupa aruncare )
atunci clientul poate sa returneze produsul si sa primeasca integral costul acesteia inapoi.

Garantia de conformitate este valabila in baza documentului de la achizitie.

*Prin “produs similar” se intelege orice lanseta de crap, cu aceeasi lungime si cu aceeasi greutate  sau mai mica a blank-ului, indiferent de pret .

LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4 lbs
ACTIUNERAPIDA
INELE SIC K SLIM 50 - 12mm
MANDRINAFUJI 20mm
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE420g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie