LANSETA HAKUYO MTX 10 BLACK EDITION

Lanseta HAKUYO MTX 10 BLACK EDITION  vine cu un plus de putere fata de modelul similar ca material, respectiv MTX 8, dar si cu un plus de greutate, lanseta avand aproximativ 520g. Marele castig al noului model este dat de seria de inele tip K, inele regasite numai  pe lansete de top. Atat culoarea componentelor ( inele , mandrina ), cat si culoarea blank-ului pastreaza linia  aniversara BLACK EDITION, pentru cei  10 ani de MTX pe piata din Romania.

Mai multe detalii

310,00 lei cu taxe

Produs nou

Noile inele tip K sun mai usoare, iar forma partii metalice asigura o mai buna protejare a pastilei ceramice. Totodata se asigura o mai buna iesire a firului prin inele, diminuand riscul de incurcare a acestuia pe vreunul dintre ele.
Lanseta MTX10 BLACK EDITION este recomandata in pescuitul crapului la distanta cu greutati mari, la nadit , sau in pescuitul dificil de pe rauri mari sau Dunare.
Robustetea o recomanda inclusiv in pescuitul somnului, unde controlul pestilor este important in multe situatii, iar HAKUYO MTX 10 BLACK EDITION poate sa fie solicitata la extrem. Modelul vine in in varianta de 3,90m si de 3,60m.
LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4,5 lbs
ACTIUNERAPIDA
INELE SIC K SLIM 50 - 12mm
MANDRINADPS 20mm
MATERIALCARBON
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE520g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie