LANSETA HAKUYO MTX 8 BLACK EDITION

Noul model de lanseta Hakuyo MTX 8  BLACK EDITION  vine echipat cu inele tip K de culoare neagra, mandrina de culoare neagra  (identica cu cele folosite pe modelele superioare din gama MTX ), iar culoarea blank-ului completeaza ideea de "BLACK EDITION",  la aniversarea celor 10 ani de MTX pe piata din Romania.
Lanseta MTX8  detine parametrii  ce ii regasim pe lansetele de top: putere de aruncare, rezistenta si rigiditate, iar acum, inelele de maxima calitate duc batul intr-o categorie superioara.

Mai multe detalii

270,00 lei cu taxe

Produs nou

Lanseta HAKUYO MTX 8 BLACK EDITION pastreaza puterea necesara pescuit la distante mari, castiga la capitolul pret, singura diferenta fata de modelele superioare din gama MTX  fiind greutatea mai mare a blank-ului.
Cu toate ca MTX8  este o lanseta mai grea ca modelele de top din gama MTX, totusi greutatea blank-ului de numai 490g o plaseaza intre multe alte modele din piata, in fata carora castiga cu puterea de aruncare, cu calitatea accesoriilor ( inele, mandrina )  si cu pretul.
Este cea mai accesibila lanseta, pentru cei care doresc un pescuit la crap complet.
Lanseta se produce in doua variante de lungime :  3,90m si 3,60m.

Lanseta  vine echipata cu noua serie de inele tip K, cu  inelul de plecare de 50mm extra slim, model rar intalnit inclusiv la marii producatori de lansete. In general, aceasta serie de inele se regaseste numai pe lansete cu preturi ridicate.
Inelele tip K SLIM prezinta avantaje in fata inelelor  comune, chiar si daca acestea aveau o calitate ridicata ( ceramica subtire ).
Aici putem aminti:
- forma inelelor tip K SLIM  diminueaza formarea buclelor in lansare si asigura o mai buna desfasurare a firului.
- inelele tip K SLIM au ceramica foarte subtire , acest lucru asigurand o greutate redusa.
- inelele tip K SLIM, prin constructia partii metalice, ce acopera in mare parte inelul, asigura o foarte buna protejare a pastilei ceramice la lovituri.
- nu in ultimul rand, forma inelelor tip K SLIM da un cu totul aspect  lansetelor,  constructia partilor metalice fiind mult mai putin vizibila ca in cazul inelelor clasice, ansamblul iesind in evidenta prin suplete.


LUNGIME3,90m / 3,60m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4lbs / 3,5lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELE SIC K SLIM 50 - 12mm
MANDRINAHAKUYO 20mm
MATERIALCARBON
LUNGIM TRANSPORT2,10m / 1,90m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE490g / 400g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie