LANSETA HAKUYO MTX 14 3,60m

Modelul  consacrat de MTX 14 disponibil in varianta cu lungimea de 3,60m.

Mai multe detalii

300,00 lei cu taxe

Produs nou

 " In anul 2008 a inceput totul. Din nevoia de a avea un echipament util in competitii, am inceput sa-mi concep singur lansetele de crap. Reusisem acest lucru pe lansete de spinning, asa ca stiam ce am de facut. Am gasit dupa mai multe incercari un blank ce intrunea calitatile general valabile.  MTX 12 de la Hakuyo. L-am curatat de lacurile inutile functional si i-am inlocuit inelele cu unele mai usoare. Am obtinut cu totul alta lanseta: HAKUYO MTX14".
  
    Calitatile de baza ale unei lansete  sunt :

1.SA FIE CAT MAI USOARA.
Acest lucru implica un carbon de calitate,  lipsa lacurilor comerciale, inele subtiri , mandrina usoara.
2. SA FIE CAT MAI PUTERNICA. 
Asta inseamna sa se indoaie cat mai putin sub actiunea greutatilor ce trebuiesc lansate,  dar fara sa obtinem un bat greu. Aici tot calitatea carbonului este edificatoare.
3. SA NU SE RUPA  in conditii normale de utilizare si nici chiar cand acestea se depasesc. Acest lucru depinde prioritar de material si de o mufare cat mai sigura, realizata numai pe masini de rectificat si niciodata prin imbinare direct pe tronsonul scos din matrita,  eventual lacuit.  In astfel de situatii mufarile au zone de imperfectiune, ce aduc in timp fisuri pe blank, sau  permit desfacerea accidentala a lansetei in aruncare, lucru ce duce de cele mai multe ori la ruperea acesteia.
4. INELELE , prin greutatea aparent nesemnificativa, au un aport major in balansul pe care il imprima lansetei dupa aruncare. Balansul amplu sau prelungit ( "revenirea slaba" cum i se mai spune) reduce aruncarea cat si precizia acesteia.
 Asa ca avem nevoie de inele cat mai usoare. Acest lucru se realizeaza printr- o ceramica subtire si un singur picior metalic, elemente care numai prin calitate suplinesc rezistenta produselor similare  mai groase sau prevazute cu doua picioare.


 In urma mai multor teste pe prototip, lanseta a fost acceptata de brandul Hakuyo pentru productia de serie.    Astfel am obtinut o lanseta de numai 400g, placuta in utilizare, dar in acelasi timp cu o putere remarcabila. 
 Imediat au aparut rezultatele . In primul concurs  " HAKUYO CASTING CUP 2012 " ,    MTX14 a facut fata cu brio celor mai renumite lansete pentru distanta din pescuitul la crap, cu preturi cel putin duble  , dominand podiumul la toate cele trei categorii din concurs.
 Acum,  MTX 14 este alegerea multor pescari de competitie cu rezultate notabile in pescuitul de la noi. Au fost obtinute peste 200 de trofee competitionale in care au fost folosite lansete MTX14, iar acest  lucru denota alegerea pe care o fac pescarii de la noi, pescari ce dispun de informare si discernamant in alegerea echipamentului,  pescari a caror alegeri sunt strict pentru un pescuit optim  la preturi reduse.


LUNGIME3,6m
NR. TRONSOANE2
PUTERE3,5 lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELESIC SLIM 50 - 12mm
MANDRINAFUJI 20mm
MATERIALCARBON
LUNGIM TRANSPORT1,90m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE330g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie