LANSETA BARACUDA STORM

Lanseta telescopica ranforsata, recomandata pentru pescuitul la crap.

Mai multe detalii

100,00 lei cu taxe

Produs nou

Lanseta BARACUDA STORM este echipata cu inele T-Sic si mandrina inoxidabila. Fiind robuste si foarte rezistente, beneficiind in acelasi timp de un raport pret/calitate imbatabil.
Disponibila in trei variante de lungime : 3m , 3,60m si 3,90m.
LUNGIME3,90m / 3,60m /3m
NR. TRONSOANE5
PUTERE150 - 250g
ACTIUNESEMIPARABOLICA
INELESIC 30 - 10mm
MANDRINADPS 20mm
MATERIALCOMPOZIT
LUNGIM TRANSPORT1,15m / 1,15m / 1,05m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE415g / 400g / 260g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie