LANSETA TAZURA RIVER FORCE 70-350g

In opinia noastra lanseta Tazura River FORCE reprezinta alegerea ideala pentru pescuitul crapului pe rauri, Dunare si in special pentru pescuitul din barca.
Lanseta iese in evidenta prin puterea ridicata asociata varfului sensibil.
Modelul este confectionat din carbon si are o greutate scazuta raportat la puterea pe care o detine.

Mai multe detalii

225,00 lei cu taxe

Produs nou

Lanseta Tazura River FORCE detine componente cu calitate ridicata: mandrina metalica, inele SIC specifice lansetelor "de forta", blank din carbon 36T.  Finisajele sunt pe masura, rezultatul fiind un produs fara cusur.
Varful lansetei este plin, elastic si in acelasi tip rezistent. Elasticitatea varfului semnaleaza cele mai fine trasaturi, iar puterea ridicata a lansetei in ansamblu intervine in drill sau in cazul lansarii monturilor cu masa mai mare, specifice pescuitului la Dunare. Varful lansetei este vopsit in galben fluorescent ( combinat cu negru si rosu ) pentru o vizibilitate cat mai buna.
Lanseta Tazura River este ideala pentru pescuitul din barca, acoperind prin caracteristicile avute toate cerintele acestui stil de pescuit.
Lanseta detine un numar mare de inele pentru o distribuire cat mai buna a fortelor pe blank. Acest aspect confera o rezistenta sporita si un bun control in drill. Inelul de plecare are marimea 30, iar cel de varf are marimea 8.

Tazura River este prima noastra recomandare pentru pescuitul pe Dunare sau la cel din barca!

Lungimi disponibile: 2,40m, 2,70m si 3m.

Atentie! La demufarea lansetei nu fortati in inelul din apropierea imbinarii. Fortarea in lateral a inelului produce fisuri pe blank ce conduc la ruperea lansetei din acel loc!

LUNGIME2,40m, 2,70m, 3,00m
NR. TRONSOANE2
ACTIUNE70g-350g
INELESIC 30-8
MANDRINAmetalica
MATERIALcarbon
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE310g, 350g, 380g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie