LANSETA HAKUYO MTX 9 BLACK EDITION

Lanseta Hakuyo MTX 9  detine o putere de 4lbs  si este prevazuta cu sase inele in seria 50-12.

Mai multe detalii

260,00 lei cu taxe

1308

Produs nou

Lanseta Hakuyo MTX 9 este confectionata din carbon, are o actiune semiparabolica si este destinata pescuitului la crap avand caracteristici ce o recomanda inclusiv in pescuitul la distanta.
Mandrina DPS 20mm este compatibila cu toate mulinetele de crap.
LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4 lbs
ACTIUNESEMIPARABOLICA
INELESIC 50 - 12mm
MANDRINADPS 20mm
MATERIALcarbon
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE480g

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie