LANSETA FL STRATEGIST 3,75LBS DIN 3 TRONSOANE

Lanseta FL Strategist 3,75lbs din 3 tronsoane este compromisul intre nevoia aruncarilor lungi necesare in pescuitul crapului si lipsa spatiului la transportul echipamentului de pescuit.  Este o lanseta usoara in gama sa si in acelasi timp foarte puternica.
Lanseta este disponibila in 2 lungimi: 3,60m , 3,90m.

270,00 lei cu taxe

Produs nou

LUNGIME3,60m / 3,90m
NR. TRONSOANE3
PUTERE3,75 lbs
ACTIUNESEMIPARABOLICA
INELESIC 50 - 16mm
MANDRINAFUJI 18mm
MATERIALCARBON
LUNGIM TRANSPORT145CM
HUSAMATERIAL TEXTIL
GEUTATE BLANK335g , 365g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie