JIG CARLIG TAZURA NR.1/0 - 5buc.

Jig turnat pe carlige TAZURA fabricate din otel de inalta calitate, cu proprietati aparte pentru un pescuit optim.

Mai multe detalii

4,00 lei cu taxe

Produs nou

Carligul  TAZURA ofera urmatoarele avantaje:  
- sarma carligului este subtire raportat la marimea acului, aspect ce asigura o intepare foarte  buna. 
- ascutirea este facuta electrochimic, varful intepand impecabil.
- jigul se dezdoaie elastic in agataturi tari ( buturugi, pietre, ...  )  daca se foloseste un fir mai rezistent. In gura pestilor nu se dezdoaie niciodata. In situatia in care se dezdoaie in agataturi, se poate aduce la forma initiala cu un cleste, fara ca materialul sa crape, asa cum se intampla in cazul carligelor foarte calite, carlige care nu ies nici din agataturi. Aceasta proprietate asigura un pescuit optim, atat ca timp efectiv, cat si din punct de vedere al costurilor.
- materialul este inoxidabil si se ascute bine cu ajutorul pilelor diamantate. Nu ii "sare" varful, asa cum se intampla in cazul jig-urilor cu material casant.
Aceste jig-uri sunt folosite personal de Dan Mitranescu , alegerea fiind facuta in detrimentul oricarui alt carlig de pe piata, in urma unei experiente de peste  25 de ani in pescuitul la spinning.

Disponibil in urmatoarele gramaje: 2g , 4g , 7g , 9g , 11g , 14g.
Plicul contine 5 buc.
Pret pe plic.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie