HUSA - BANDA NEOPREN TRANSPORT LANSETE 90cm-135cm

Husa neopren pentru protejarea lansetelor la transport.  
Husa se poate folosi pe toate tipurile de lansete cu lungimea de transport intre 90cm si 135cm.  
Husa de neoprem poate fi folosita pe lansetele de spinning, feeder, crap sau somn.

Mai multe detalii

32,00 lei cu taxe

1616

Produs nou

Husa pentru transportul lansetelor este prevazuta cu doua capete din neopren prinse cu banda elastica reglabila, cu doua benzi neopren cu velcro si cu bretea de umar.
Lansetele se pot transporta cu mulineta montata.
Husa de neopren este un acesoriu cu montare rapida si cu utilitate ridicata in protejarea lansetelor de pescuit.
(lanseta din poza este folosita doar pentru prezentare husei si nu se livreaza cu aceasta)

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie