HUSA RIGIDA CU COMPARTIMENT MULINETA

Husa pentru lansete este confectionata dintr-o placa semirigida din material plastic captusita pe ambele parti. Prin indoirea pe semicerc placa confera gentii o rigiditate crescuta, asigurand astfel protejarea lansetelor la transport.

Mai multe detalii

67,00 lei cu taxe

Produs nou

Husa rigida pentru lansete este prevazuta cu buzunar lateral in care intra mulinetele atasate lansetelor.
Husa este confectionate din materiale rezistente si are inchiderea pe baza de fermoar.
In husa rigida pentru lansete pot intra bete de crap de 3,90m sau 3,60m din 3 tronsoane, lansete de feeder sau lansete de spinning.
Husa este confectionata in doua lungimi: 1,35m si 1,45m
Celelalte dimensiuni ale husei pot fi observate in poza aferenta.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie