GEANTA PLUMBI SI MOMITOARE TAZURA

Geanta TAZURA pentru plumbi si momitoare este  prevazuta cu trei compartimente reglabile si buzunar pentru accesorii.

Mai multe detalii

38,00 lei cu taxe

1284

Produs nou

Geanta TAZURA pentru plumbi si momitoare este confectionata din materiar gros, semirigid, captusit si este intarita pe toate zonele cusute.
Geanta este prevazuta cu pereti reglabili din material rigid, captusit. Prinderea peretilor despatitori se face atat lateral, cat si pe fundul gentii, fara sa existe posibilitatea ca plumbii sa treaca dintr-un compartiment in altul la transport.
Interiorul capacului gentii este prevazut cu buzunar din plasa pentru pastrarea diferitelor accesorii destinate monturilor, cat si pentru ustensilele necesare confectionarii acestora.
Manerul este pozitionat in partea superioara pentru a nu lasa plumbii sa cada dintr-un compartiment in altul la transport, asa cum se intampla in cazul altor produse similare prevazute cu maner lateral.
Geanta este prevazut cu fermoar foarte rezistent cu dubla deschidere.
Dimensiuni : 22 x 16 x 8cm

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie