FIR TEXTIL HAKUYO MAXXX SPINNING 8 BRAID 150m

Fir textil impletit din opt spire ( fata de firele uzuale care sunt impletite din patru spire ).
Acest lucru mareste cu 20% rezistenta la rupere si da o maleabilitate sporita ce face ca frecarea cu inelele lansetei sa nu mai fie resimtita ca in cazul firelor impletite din patru spire, ce au o rugozitate pronuntata. Totodata supletea firului  asigura lanseuri mai lungi.

Mai multe detalii

55,00 lei cu taxe

Produs nou

Acest fir textil impletit in opt spire are o rezistenta marita la abraziune, nu se scamoseaza si nu se decoloreaza.
Culoare galben fluo asigura o vizibilitate foarte buna, atat de necesara in pescuitul rapitorilor.
Un fir textil  pe placul celor mai pretentiosi pescari de spinning.
Firul este recomandat si pescarilor de crap pentru lanseta de marker, elongatia nula facand ca sondarea substraturului sa fie mai usor facuta.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie