FIR TEXTIL CATFISH 8 BRAID 75m

CATFISH 8 BRAID este un fir textil cu calitate ridicata, destinat monturilor de somn cat si liniei principale in pescuitul la clonc.

Mai multe detalii

45,00 lei cu taxe

Produs nou

Textilul CATFISH 8 BRAID iese in evidenta prin rezistenta maxima raportata la diametru si prin forma compacta, greu de gasit la firele textile groase.
Compromisul asupra calitatii nu trebuie sa existe in pescuitul la somn. Stim acest lucru si am tinut cont de el, motiv pentru care am reusit ca la un diametru redus sa obtinem o rezistenta la rupere mai mare cu 30% in comparatie cu a firelor uzuale.
Plusul pentru acest multifilament  vine de la structura maleabila, tesuta foarte des in 8 spire, aspect ce reduce "rontaitul" pe inele regasit la firele textile groase si totodata asigura o rezistenta mare la abraziune, pentru ca firul sa reziste la dintii marunti ai somnilor.
Firul textil este identic ca structura cu HAKUYO EVOLUTION 8 BRIDE, fir recunoscut pentru calitate in lumea pescuitului la crap  si a fost adus special pentru pescarii de somn, oferind avantajul unui produs de top la un pret minim.

Firul textil CATFISH 8 BRAID  este produs in trei dimensiuni :
0,60mm - 98kg
0,80mm - 128kg
1,00mm - 158kg

Rola contine 75m fir textil.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie