FIR TEXTIL HAKUYO SPOD&MARKER 300m

Firul textil Hakuyo SPOD&MARKER are o foarte buna rezistenta raportat la diametru. Caracteristicile  sunt identice cu ale firului  Hakuyo MAXXX CAMOUFLAGE, multifilament  apreciat in alegerea pescarilor de crap.

Mai multe detalii

60,00 lei cu taxe

Produs nou

Culoare galben fluorescent asigura vizibilitatea firului in momentul sondarii, iar elongatia nula permite sesizarea denivelarilor din substrat.
Firul textil Hakuyo SPOD&MARKER iese in evidenta prin maleabilitate , rezistenta marita la abraziune si rezistenta mare raportata la diametru.

Rola contine 300m de fir textil si sunt disponibile patru dimensiuni :
0,12mm - 12kg / 
0,14mm - 16kg /
0,16mm - 19kg /
0,18mm - 22kg / 

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie