FIR TEXTIL TEFLONAT EAST SHARK 100m

Fir textil  cu aspect de monofilament.  
Firul pastreaza rezistenta mare raportata la un diametru redus, aspect specific multifilamentelor , dar capata o rigiditate mai mare necesara cu precadere in confectionarea monturilor. 

Mai multe detalii

24,00 lei cu taxe

Produs nou

Firele textile teflonate sunt folosite in confectionarea monturilor datorita faptului ca au o rezistenta mare la diametre scazute si pentru ca fuzionarea spirelor in teflon confera rigiditatea necesara pentru ca montura sa nu se incurce in aruncare.
Rola contine 100m fir textil teflonat.
Disponibil in urmatoarele dimensiuni :
- 0,14mm - 11,31kg
- 0,16mm - 12,04kg
- 0,18mm - 12,95kg
- 0,20mm - 13,92kg
- 0,25mm - 17,40kg
- 0,30mm - 20,01kg
- 0,35mm - 23,49kg

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie